Fotoaparati, objektivi, foto oprema

Ознака: ДЕЛ

Локација: Музеј града Београда, Ресавска 40б Датум: 23. март - 29. април 2018. Организација:Музеј града Београда и Амбасада Швајцарске у Београду Импресум:Марио дел Курто, аутор изложбе и фотографија; Селин Музел, Мирјана Лафата и Марија Стошић, координација изложбе; Марија Коњикушић, визуелни идентитет; Фрагиле,...

Read more