Fotoaparati, objektivi, foto oprema
FOTO VIDEO STUDIO SHJK Vladimir Nenezic

FOTO VIDEO STUDIO

Foto Video Studio | Images by Vladimir Nenezic

HOME – STUDIO SHJK

Osnovna delatnost studija S.H.J.K. je fotografisanje i video snimanje širokog spektra motiva od arhitektonske fotografije do snimanja dece. Specijalizovani smo za fotografisanje arhitekture (eksterijera i interijera), mehanizacije i radova u građevini, kao i ostalih vrsta fotografije na terenu. Uspešno fotografišemo i dogadjaje, proslave, konferencije i bavimo se beleženjem najlepših trenutaka odrastanja vašeg deteta. Vrhunskim zanatsko-tehničkim rešenjima transformišemo naizgled obične motive u savremena i impresivna propagandna rešenja.

Kontakt

Vladimir Nenezić | 064 370 33 12 | kontakt@vlajkoshjk.com

STUDIO SHJK

FOTO

VIDEO

PANORAME

PORTFOLIO

OBRADA FOTOGRAFIJA

Foto Video Studio | Images by Vladimir Nenezic

O NAMA

Osnovna delatnost studija S.H.J.K. je fotografisanje i video snimanje širokog spektra motiva od arhitektonske fotografije do snimanja dece. Specijalizovani smo za fotografisanje arhitekture (eksterijera i interijera), mehanizacije i radova u građevini, kao i ostalih vrsta fotografije na terenu. Uspešno fotografišemo i dogadjaje, proslave, konferencije i bavimo se beleženjem najlepših trenutaka odrastanja vašeg deteta. Vrhunskim zanatsko-tehničkim rešenjima transformišemo naizgled obične motive u savremena i impresivna propagandna rešenja. Osim klasične fotografije, snimamo i fotografije velike rezolucije, panoramske fotografije i fotografije u teškim svetlosnim uslovima. Raspolažemo vrhunskom fotografskom i računarskom opremom i dodatnim unikatnim uređajima za panoramska i VR snimanja, ako i raznom dodatnom opremom za stabilizaciju i pokret kamere. Raspolažemo velikim iskustvom i rutinom potrebnom za savlađivanje svih poteškoća koje se mogu javiti u radu. Posebna pažnja se obraća obradi fotografija, upravljanju bojama i maksimalnom iskorišćenju velikih tehničkih mogućnosti opreme. Dostigli smo visok nivo automatizovanja velikog dela obrade, pa su zbog toga rokovi isporuke svedeni na minimum. Nudimo usluge obrade fotografija za različite vrste snimanja. 

Posebna pažnja je posvećena je temeljnoj obradi snimaka i pre svega poštovanju dogovorenih rokova, kao i maksimalo mogućoj pouzdanosti tokom snimanja i isponjavanja dogovorenih obaveza. Osim toga maksimalno poštujemo privatnost klijenata, pa se njihovi snimci ne objavljuju bez njihove saglasnosti.

Raspolažemo velikom arhivom fotografija iz raznih oblasti, čiji su osnovni motivi vezani za grad Beograd. Fotografije su snimane u periodu od dvadeset godina različitim tehnikama i u nekoliko rezolucija.

Image by Vladimir Nenezic

SPONZORISANA STRANICA


Aleksandar Jeremić | 0603351111 | www.profoto.rs | profoto.rs@gmail.com

Polovni Stari Kolekcionarski Digitalni Analogni Film Fotoaparati Objektivi Foto Oprema Beograd Srbija

HOME

OTKUP FOTOAPARATA OBJEKTIVA FOTO OPREME