Fotoaparati, objektivi, foto oprema
Nikon regionalni konkurs „JA SAM 100”

Nikon regionalni konkurs „JA SAM 100”

Nikon Srbija

Nikon regionalni konkurs “JA SAM 100”

Beograd, 14. septembar 2017. – Kompanija Nikon, svetski lider u proizvodnji fotografske opreme, ove godine slavi svoj jubilej – 100 godina postojanja! Od osnovanja 1917. godine, kao kompanija Nippon Kogaku K.K., Nikon je posvećen razvoju inovativnih tehnologija i pružanju najkvalitetnijih proizvoda koji pomeraju granice optičkih i preciznih tehnologija.Povodom jubileja organizovan je regionalni konkurs “JA SAM 100”, čiji je rok za slanje fotografija, zbog velikog interesovanja pomeren do 30. septembra.

Nikon poziva sve zaljubljenike u fotografiju, bez obzira gde oni bili, da pošalju do 10 svojih najboljih Nikon radova i steknu šansu da postanu učesnici ove velike izložbe koja će biti otvorena u galeriji “Prozor”, Koče Popovića br. 9, 10. oktobra 2017. godine. Tema je slobodna, a glavna nagrada Nikon DSLR fotoaparat D5600 + Nikkor objektiv 18-55 mm.

100 godina – 100 fotografija
Od učesnika se očekuje da u svom Nikon snimaku popune originalni File Info (u koji je neophodno upisati ime i prezime autora), i pošalju fotografiju od najmanje 3500 piksela po dužoj strani na mail: jasam100@refot.com.

Velika odgovornost izbora najboljih 100 radova ovog puta pripašće članovima žirija iz celog regiona: iz Srbije Nikon ambasador Milan Živković, iz Hrvatske fotograf Mišo Lišanin, iz Bosne i Hercegovine fotograf Siniša Tomić i iz Makedonije fotograf Vladimir Arsovski.
Ne propustite ovu priliku, budite i vi deo istorije!

Hvala unapred i veliki pozdrav,
Nikon tim!

Ознаке: , , ,